Gloria

Directora de l’escola i professora de dansa clàssica, preparació RAD, flamenc, balletfit i balls nupcials.

Gloria, la directora de l’escola. Perfeccionista, carinyosa i molt entregada. 

Sóc una persona enèrgica, transmeto positivitat i sempre intento mantenir als seus alumnes motivats amb el seu aprenentatge. M’encanta la meva feina i gràcies a ella, aprenc cada dia dels meus alumnes. 

Em vaig iniciar en el món de la dansa amb 3 anys. Durant anys em vaig formar en diverses disciplines com el ballet, la dansa contemporània, la dansa espanyola i modern jazz. Des de que vaig començar vaig saber que la meva especialitat seria el ballet. Per això, vaig decidir formar-me amb una de les institucions amb major reconeixement europeu, Royal Academy of Dance. Vaig cursar tots els exàmens oficials per adquirir majors coneixements i poder desenvolupar la meva carrera professional d’una forma segura i eficaç per a tots els meus alumnes. 

Considero que és molt important formar-se i renovar-se periòdicament. Durant els últims dos anys he estat cursant el màster oficial de la RAD en pedagogia de la dansa. Ara, ja sóc oficialment RAD Registered Teacher. 

Lluito per aconseguir tot el que em proposo, sense rendir-me, demostrant el meu talent i les ganes de transmetre la meva passió per la dansa. Ja fa més de deu anys que vaig formar aquesta petita-gran família. El que més m’agrada del Klass Estudi de Dansa és l’ambient proper, familiar i emotiu que hem creat entre tots i totes nosaltres. 

Les classes de Gloria:

  • Iniciació al ballet
  • Ballet infantil
  • Balletfit

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions