Ballet i Dansa Clàssica

Si busques classes de Ballet i Dansa Clàssica a Granollers, a l’escola de dansa Klass tenim grups per a totes les edats i nivells.

Les classes de balletestan basades en el treball de la tècnica i el control total del cos.

El ballet és la base de la dansa i és clau per a una completa formació així com per a desenvolupar qualsevol altra disciplina. 

La nostra metodologia…

Totes les classes de ballet de l’Estudi de Dansa Klass de Granollers segueixen la metodologia de la Royal Academy of Dance (RAD).

La RAD és una institució amb reconeixement internacional que va ser fundada el 1920 al Regne Unit. Està especialitzada en l’ensenyament del ballet clàssic i actualment, ja té més de 13.000 membres i està present a 89 països.

Nivells i grups

Classes de Ballet i Dansa Clàssica a Granollers a l’Estudi de Dansa Klass:

El ballet clàssic és la disciplina principal del Klass, Estudi de Dansa. Tenim grups per a totes les edats i nivells.

Totes les nostres classes de dansa estan formades per grups reduïts. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada alumne/a de manera individual. Dins d’un mateix grup adaptem els exercicis de diverses maneres per tal de potenciar i afavorir el coneixement i l’aprenentatge de cada ballarí/na. 

Així que tant si portes ballant ballet i dansa clàssica tota la vida, com si creus que ara és el moment d’iniciar-te en el món del ballet, vine al Klass Estudi de Dansa a fer una prova gratuïta i segur, que et voldràs quedar ballant la vida amb nosaltres!

Classes de PreBallet

(P4 - P5)

Els grups de PreBallet estan formats per les miniballarines més petites de l’escola de dansa Klass. 

Acompanyem als més petits a iniciar-se en el món de la dansa. Les classes són dinàmiques, amb jocs i activitats didàctiques a través de les quals, descobreixen moviments, escolten ritmes musicals, comparteixen diversió i incentiven la seva creativitat. 

Classes de Ballet Infantil

(1r - 2n) i (3r - 4t)

Els grups de Ballet Infantil de l’Estudi de Dansa Klass comencen a treballar una tècnica més acurada que permet introduir la base de la dansa clàssica. 

Totes les classes són dinàmiques. Com sempre, preparem i ensenyem els passos bàsics amb ajuda d’elements i materials didàctics com els cèrcols, les cintes, les pilotes… 

Amb els grups més grans de ballet infantil també ens centrem a treballar la coordinació i l’equilibri per poder continuar avançant.

Classes de Ballet Juvenil

(5è - 2n ESO) i (a partir de 3r ESO)

A les classes de Ballet Juvenil es combinen exercicis a la barra i al centre que permeten treballar nous passos, reforçant la tècnica bàsica del ballet. 

Utilitzem l’equilibri treballat prèviament per fer pirouettes i girar. 

Comencem a profunditzar en els allegros i donem una gran importància al treball de la flexibilitat, la força i la forma física. Això permet que alguns grups de ballet juvenil del Klass comencin amb les puntes.

Classes de Ballet Adults

Des del Klass Estudi de Dansa de Granollers, impartim classes de Ballet per a Adults. Tant si ja havies ballat de jove, com si vols començar ara, podràs fer-ho amb aquestes classes de dansa clàssica. 

Portem la dansa clàssica a un estil més actual!

Totes les nostres classes estan basades en la metodologia de la Royal Academy of Dance (RAD), treballant i donant una gran importància a la base i la tècnica del ballet. Però, a la vegada, ballem les músiques més actuals, proposant-nos nous reptes motivadors. A les classes de ballet adults treballem la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri, la força, el control muscular, la creativitat i la musicalitat. Fem exercicis de barra, terra, centre, diagonals i puntes.

Classes de Ballet Avançat

Aquest grup de ballet del Klass està format per alumnes que ballen des de ben petites, i des de fa uns anys, s’estan preparant per als exàmens oficials de la Royal Academy of Dance (RAD)

Aquestes classes de ballet comencen amb un treball a la barra complet, fent èmfasi a la tècnica, la correcta postura corporal i les diferents dinàmiques. Així, després passem als exercicis del centre en els que podem aplicar tot el treball previ.

Aquesta disciplina està impartida per:

Gloria

Professora de Ballet al Klass

Classes de Ballet Infantl II, Ballet Juvenil I i II, Ballet Adults i Ballet Avançat.

Èlia

Professora de Ballet al Klass

Classes de PreBallet i Ballet Intantil I

Vols començar?

Prova una classe gratuïta de Ballet amb nosaltres.

Si ets mare o pare i estàs pensant en apuntar al teu fill o filla a ballet, demana informació sense compromís. Vine al Klass, parlem, ens coneixem, i podreu fer una classe gratuïta de prova. 

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions