Zumba

El Zumba és una disciplina esportiva en la qual es fan exercicis aeròbics i cardiovasculars al ritme de diferents músiques. El Zumba s’ha convertit en una de les activitats físiques més populars. 

Les classes de Zumba són una barreja entre dansa i exercicis aeròbics que ajuden a cremar grasses i perdre pes de manera divertida.

Classes de Zumba a Granollers a l’Estudi de Dansa Klass:

Les classes estan dirigides per un instructor de Zumba oficial. Practicar aquesta disciplina té molts beneficis per la nostra salut. Les sessions de zumba permeten fer esport de manera divertida i millorar l’estat d’ànim. A més, a les classes es treballen diversos exercicis.

Escalfament

A les classes sempre comencem amb exercicis que ens permetin escaldar i preparar la musculatura per a evitar futures lesions. S’utilitzen els passos bàsics per començar a moure les cames i els braços, acompanyat d’altres moviments que permeten entrar en calor.

Aeròbic

Dins de la disciplina del zumba també hi ha una part fitness. Al ritme de hits musicals, es fan coreografies amb passos d’aeròbic que permeten cremar calories sense deixar de ballar. 

Merengue i cha cha cha

A les classes sempre es fa alguna coreografia amb passos típics de merengue i cha cha cha. Aquests passos també es combinen exercicis d’aeròbic i ajuden a tonificar el gluti. Les cames van acompanyades de moviment amb els braços, cosa que permet treballar l’esquena i altres parts del cos.

Core

El zumba ajuda a treballar i enfortir tota la musculatura interna del nostre centre. Les coreografies inclouen moviments de cintura que permeten tonificar la part abdominal i l’esquena. Amb els exercicis de core de les classes de zumba:

  • Es crema la grassa difícil d’eliminar. 
  • S’enforteix el diafragma i ajuda a millorar la respiració. 
  • S’enforteix la musculatura core, cosa que permet corregir la postura corporal i a la llarga, evitar dolors d’esquena. 
  • Es treballa l’equilibri i permet millorar la coordinació dels moviments a l’hora de ballar. 

Aquesta disciplina està impartida per:

Glória

Professora de Flamenc, en Dansa Klass

Ball de flamenc Infantil, Juvenil i Adults

Prova una classe gratuïta de Zumba amb nosaltres

Vine a fer una classe de prova a l’Estudi de Dansa Klass de Granollers sense cap compromís. 

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions