Flamenc

Si vols fer classes de flamenc a Granollers, a l’Estudi de Dansa Klass tenim grups per a tots els nivells i edats. 

El flamenc és un gènere musical i un estil de dansa que va ser originat a Andalusia. Aquesta disciplina es caracteritza per la combinació de moviments suaus i elegants amb els braços, amb els cops forts i vibrants, que es fan xocants els tacons de flamenc contra el terra.

Nivells i grups de Flamenc a l’Estudi de Dansa Klass de Granollers:

Totes les classes de flamenc de dansa Klass estan formades per grups reduïts. Oferim classes de ball flamenc per a tots els nivells i edats. 

Ball Flamenc Infantil

Els grups de ball Flamenc Infantil de l’escola de dansa Klass s’inicien en el món de la dansa espanyola. Comencen a experimentar i descobrir els primers passos amb les sabates de taló de flamenc, així com el moviment de mans i braços.  

A les classes de flamenc infantil fem exercicis i sèries bàsiques que ens permeten agafar força al peu. Treballem la musicalitat i la coordinació utilitzant diferents ritmes, estils i pals del ball flamenc. A més, totes les sessions de dansa flamenca del Klass estan basades a adquirir una bona tècnica inicial.

Ball Flamenc Juvenil

(1r - 2n) i (3r - 4t)

A les classes de ball Flamenc Juvenil del Klass es continua avançant amb l’estudi i aprenentatge de nous passos i ritmes, típics d’aquesta disciplina. A més, es comencen a combinar amb el moviment de braços i mans, requerint una coordinació absoluta. 

Amb els grups de Flamenc Juvenil treballem exercicis de tècnica de braços i peus que ens permeten avançar i introduir nous pals del ball flamenc. Practiquem els zapateados a ritmes senzills que ens ajuden a agafar força i velocitat. A poc a poc n’augmentem el ritme fins a aconseguir una sèrie i combinació de sons complexa. D’altra banda, introduïm els moviments de la faldilla, els desplaçaments per la sala i el treball de girs.

Ball Flamenc Adults

Al Klass també tenim classes de ball flamenc per adults a Granollers. Tant si ja tens una base, com si és la primera vegada que vols provar de ballar dansa flamenca, pots venir a l’escola de dansa Klass de Granollers a fer-ho. 

A les classes de ball Flamenc Adults creem coreografies que inclouen una combinació de ritmes amb diferents estils i pals del flamenc. Coordinem els cops de taló, utilitzant les diferents parts del peu, amb el moviment de braços i mans. Amb els grups de flamenc Adults fem zapateados a diverses velocitats, practicant la coordinació i l’agilitat amb les sabates de flamenc. D’aquesta manera aconseguim enllaçar les diferents sèries de sons, creant musicalitat i ritmes amb les nostres parts del cos.

Aquesta disciplina està impartida per:

Gloria

Professora de Flamenc al Klass

Classes de ball Flamenc Infantil, Juvenil i Adults.

Vols començar?

Prova una classe gratuïta de Flamenc amb nosaltres

Vine a fer una classe de prova a l’Estudi de Dansa Klass de Granollers sense cap compromís.

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions