Ballet fit

Si estàs buscant classes de Ballet Fit a Granollers, al Klass Estudi de Dansa tenim les millors instructores.

El Ballet Fit és una nova tendència esportiva que fusiona la dansa clàssica i el fitness.

Les classes de Ballet fit tenen una durada de 60 minuts i es treballa la força, la coordinació, la tonificació, la flexibilitat, l’equilibri.

La disciplina que està conquistant a totes les celebrities!

A les sessions de Ballet fit es treballa…

Flexibilitat

Força

Coordinació

Equilibri

Tonificació

Sessions de 60 min.

El Klass, Estudi de Dansa va ser el primer centre oficial autoritzat de Ballet Fit de Granollers, Vallès Oriental.

Classes de Ballet fit a Granollers a l’Estudi de Dansa Klass

A les classes de Ballet fit del Klass fem exercicis cardiovasculars que impliquen moure tot el cos al ritme de la música.

A més, aquesta disciplina permet corregir la postura corporal, allargar i tonificar la musculatura i augmentar la capacitat pulmonar i cardiovascular. Les sessions estan estructurades en tres blocs diferents.

Ballet Barre

Totes les classes de Ballet fit del Klass comencen amb una sèrie d’exercicis a la barra que ajuden a activar el cos.

Durant els exercicis a la barra es treballa la flexibilitat, l’equilibri i la tonificació muscular.

Cardio

Continuem la classe de Ballet Fit amb dos o tres exercicis de càrdio al ritme de hits musicals. 

Aquests exercicis milloren la capacitat pulmonar i cardiovascular, ajuden a treballar la coordinació i són la millor manera de cremar calories. 

Ballet Floor

Aquesta secció consisteix en una sèrie d’exercicis realitzats a terra, sobre una estoreta.

Es treballa la musculatura interna, combinant exercicis de braços, glutis i abdominals. 

Estiraments

La classe de Ballet Fit, igual que totes les altres classes de dansa de l’Estudi de Dansa Klass de Granollers, acaba amb una sèrie d’estiraments en els quals es treballa la flexibilitat i es relaxa la musculatura. 

Amb música piano de fons, es fan diversos exercicis de relaxació. 

A qui van dirigides les classes de Ballet Fit del Klass?

Per poder fer una classe de ballet fit no és necessari haver fet ballet ni tenir cap mena de coneixement sobre dansa clàssica. Així que no hi ha excusa!

Les classes de Ballet Fit van dirigides a tothom qui vulgui moure’s, fer esport, tonificar la musculatura i passar-s’ho molt bé al ritme de la música. Les sessions estan totalment adaptades al nivell de cada persona. Les instructores de Balletfit de l’escola de dansa Klass proporcionen indicacions sobre com fer cada exercici en base l’experiència i el nivell tècnic de cada persona. 

Així que si estàs buscant fer Ballet fit a Granollers, i ets d’alguna població del voltant, com les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès, Montornès, Montmeló, Parets o qualsevol població del Vallès Oriental, no t’ho pensis més! Vine al Klass, Estudi de Dansa i aprofita la teva prova gratuïta. 

Com funciona el Ballet Fit?

L’escola de dansa Klass de Granollers som un centre autoritzat de Ballet Fit.

El curs s’estructura per trimestres. D’aquesta manera, treballem els mateixos exercicis i sèries durant tres mesos.

Així, aconseguim profunditzar i treballar de manera conscient la nostra musculatura, agafant agilitat i progressant setmana rere setmana.

Cada tres mesos es canvien els exercicis de Ballet fit. Les sessions continuen tenint la mateixa estructura, però es treballen noves parts del cos, movent i activant altres músculs i articulacions.

També s’utilitzen músiques diferents, cosa que ens ajuda a desenvolupar i millorar la coordinació. Noves intensitats i ritmes musicals cada trimestre!

El Klass Estudi de Dansa vam ser els pioners d’aquesta disciplina esportiva a la ciutat de Granollers. Vam ser el primer centre oficial autoritzat, amb instructores formades per Ballet Fit oficial. Com sempre, ens agrada fer les coses bé, amb professionalitat i formació. 

Després de quatre anys, i el gran èxit que tenen les classes de Ballet fit al Klass, continuem sent un dels centres de referència del Vallès Oriental. 

Veure més sobre Balletfit

Instructora oficial de Ballet Fit al Klass de Granollers:

Gloria

Instructora de Balletfit, Klass

Infantil, Juvenil, Adults i Avançat 

Vols fer esport de manera amena i divertida?

Prova una classe gratuïta de Ballet Fit

Ara pots venir a fer una classe gratuïta de Ballet Fit a l’Estudi de Dansa Klass de Granollers. Prova sense cap compromís i decideix si el Ballet Fit és per tu o no!

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions