Balls nupcials

Des del Klass Estudi de Dansa de Granollers t’ajudem a preparar el ball nupcial pel dia més especial de les vostres vides

Si us caseu aquest any i voleu sorprendre als vostres convidats, deixa-ho a les nostres mans! Oferim classes individuals i personalitzades per als nuvis. Si ets el novio o la novia i…

Creus que no se’t dona gaire bé ballar (amb nosaltres descobriràs que això no és del tot veritat).

No saps per on començar a muntar el ball nupcial?

Tens dubtes sobre la música i l’estil de ball que vols fer el dia del casament?

O si et preocupa qualsevol aspecte relacionat amb el ball de nuvis…

Tenim la solució i la resposta a totes les teves preocupacions! Deixa’t assessorar, posa’t a les nostres mans i gaudeix del ball més emotiu de la teva vida. 

Qui som?

El Klass és una escola de ball a Granollers centre. Apostem per la innovació i el servei personalitzat. Ens agrada proporcionar un tracte proper i familiar, creant així un ambient agradable i còmode. Un lloc on poder expressar-se i comunicar-se. 

Com funciona el ball nupcial?

A l’Estudi de Dansa Klass de Granollers oferim tallers i classes particulars per preparar el ball nupcial. No muntem dues coreografies iguals. Personalitzem l’estil, les músiques i els balls en funció de les necessitats i preferències de cada parella. És el vostre dia, sou els protagonistes i us farem sentir molt especials. 

1

Ens posem en contacte i assignem un dia i hora per començar les classes.

2

Definim l’estil de ball nupcial que més s’adapti a vosaltres.

3

Escollim la música ideal (o si ja la teniu clara, podeu portar-la pensada des de casa).

4

Creem la coreografia i practiquem durant diverses sessions. El número de classes necessàries es decideixen en base les necessitats, el temps i el pressupost de cada parella.

Normalment, comencem amb un petit vals o una coreografia més romàntica i tranquila. Posteriorment, apostem per preparar una part més moderna i animada, donant ritme, alegria i diversió al ball nupcial. També podem crear un ball que expliqui i reflexi la vostra historia. I si teniu algún pas estrella que creieu que no pot faltar, només cal que ens ho feu saber!

Et cases aquest any?

T'ajudem a preparar el ball nupcial . Vine a conèixer-nos!

Zero preocupacions durant el dia més especial i emotiu! Deixa’t portar i assessorar. T’ajudem a preparar el ball nupcial que sempre havies somiat.

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions