Modern Jazz i Contemporani

Si estàs buscant classes de Dansa Jazz i Contemporani, a l’escola de dansa Klass de Granollers tenim grups per a totes les edats i nivells. 

El modern jazz és un estil de dansa que fusiona la tècnica del ballet clàssic amb l’estil jazz, la dansa contemporània i la dansa moderna. 

La dansa contemporània és una disciplina basada en elements del ballet clàssic i que combina diversos estils de dansa moderna. 

Classes de dansa Jazz a Granollers

Actualment, existeixen moltes variants i estils de jazz: el tradicional, el gòspel, el soul, el funk, el Broadway, etc.

La dansa jazz de l’escola de dansa Klass de Granollers està basada en la versió més moderna d’aquesta disciplina.

Utilitzem l’estil actual, conegut com a modern jazz, combinat amb passos de dansa contemporània.

Partim d’una base de ballet clàssic, afegint moviments de lliure expressió i estètica corporal, ballant al ritme de la música més actual. Les classes de modern jazz destaquen pel treball i passos a terra així com també, el treball de core.

Nivells i grups de Jazz a l’Estudi de Dansa Klass de Granollers:

Totes les classes de dansa jazz i contemporani del Klass estan formades per grups reduïts. Oferim classes de modern jazz per a tots els nivells i edats, ja que adaptem els passos i les classes a les necessitats de cada alumna.

Si vols fer esport, millorar la teva resistència i flexibilitat, treballar la teva postura corporal i enfortir la musculatura, que sigui de manera divertida i al ritme de la música més moderna, amb les nostres classes de dansa jazz i contemporani!

Dansa Jazz Infantil

Els grups de Jazz Infantil de l’Estudi de Dansa Klass comencen a conèixer els passos bàsics del jazz, sempre recolzats d’una tècnica clàssica.

Amb els grups de dansa infantil utilitzem activitats dinàmiques i jocs grupals que permeten aprendre la base de la dansa jazz i entrar en contacte amb els diferents ritmes musicals, treballant la coordinació individual i col·lectiva. 

Dansa Jazz Juvenil

A les classes de dansa jazz Juvenil es continua avançant amb els passos de dansa moderna i s’introdueix l’estil de dansa contemporània. Es creen coreografies que permeten enllaçar els diferents passos apresos anteriorment, a la vegada que es desenvolupa la coordinació i la musicalitat. 

Amb els grups de modern jazz juvenil del Klass es millora l’elasticitat, l’equilibri, l’orientació a l’escenari, els salts i els girs. Sempre comencem amb un petit escalfament que ens permet entrar en calor i preparar la musculatura. Posteriorment, es combinen exercicis al centre, a les diagonals i a terra.  

Dansa Jazz Adults

Al Klass també impartim classes de jazz per adults a Granollers. Tant si ja havies ballat anteriorment, com si vols començar des de zero, pots venir a provar una de les nostres classes de dansa jazz per adults. Podràs fer esport i moure el cos d’una manera divertida, ballant la música més actual i en companyia.

A les classes de dansa contemporània i jazz modern per adults treballem la consciència del cos i les seves possibilitats a l’espai i el temps. Aprenem les diverses energies, silencis i accents que la dansa permet expressar. Continuem amb el treball dels passos bàsics de la dansa jazz i n’afegim de complexos. Desenvolupem llargues coreografies pròpies d’aquest estil, utilitzant diversos temps i ritmes musicals.

Aquesta disciplina està impartida per:

Nina

Professora de Jazz al Klass

Classes de Jazz i Contemporani Infantil, Juvenil i Adults.

Vols començar?

Prova una classe gratuïta de Jazz amb nosaltres

Si ets mare o pare i estàs pensant en apuntar al teu fill o filla a ballet, demana informació sense compromís. Vine al Klass, parlem, ens coneixem, i podreu fer una classe gratuïta de prova. 

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions