Preparació exàmens Royal

Des del Klass oferim classes de preparació per als exàmens de la Royal Academy of Dance a Granollers.

La Royal Academy of Dance és la institució amb major reconeixement a nivell europeu. Ofereix un programa d’ensenyament de ballet internacionalment. A través d’exàmens i qualificacions homologades es motiva i es fomenta l’estudi de la dansa clàssica a estudiants de tots els nivells i edats.

RAD Registered Teacher

Centre preparador d'exàmens Royal Academy of Dance a Granollers

L’Estudi de Dansa Klass som una de les poques escoles de dansa a Granollers que oferim la preparació per als exàmens oficials de la Royal Academy of Dance. Això és gràcies a la completa formació oficial i professional del nostre equip de professors/es.

A partir de la nostra trajectòria i experiència, orientarem i aconsellem quins alumnes poden començar a preparar-se per als exàmens de la Royal Academy of Dance. Aquesta preparació requereix molt d’esforç i constància, ja que els exàmens són realitzats per la comissió d’exàmens de la RAD de Regne Unit.

Totes les nostres classes de dansa clàssica estan basades en la metodologia RAD. Adaptem les classes en funció de l’edat i el nivell de cada grup, fent ús de materials, jocs i mètodes dinàmics en el cas de preballet i ballet infantil. D’aquesta manera, ensenyem i compartim la tècnica del ballet clàssic de manera correcta.

Nivells i exàmens de la Royal Academy of Dance a Granollers:

Des de l’escola de dansa Klass de Granollers oferim la preparació per als 5 títols oficials de la Royal Academy of Dance. Treballem i preparem l’examen durant mesos per tal d’assegurar-nos uns bons resultats. D’aquesta manera podem dir que tenim un 100% d’aprovats: totes les alumnes que s’han presentat als exàmens oficials de la RAD amb nosaltres, han aconseguit passar el seu exàmen.

Títol 1

Intermediate Foundation

Títol 2

Intermediate

Títol 3

Advanced Foundation

Títol 4

Advanced 1

Títol 5

Advanced 2

Parts i estructura dels exàmens RAD:

Els exàmens tenen una estructura definida, representant i recreant el què hauria de ser una classe de ballet clàssic professional. Solen ser en grups de 3 o 4 persones. 

Es comença amb una presentació en anglès, que consisteix a fer una petita reverència a l’examinadora i al pianista.

Barra

La primera part és la barra. En aquesta es fan diversos exercicis que requereixen una tècnica del ballet clàssic molt treballada. Per exemple, els pliés, Battements tendus, glissés, jetés, Ronds de jambe, Adage, Grands battements, etc.

Centre

Un cop acabats tots els exercicis de la barra, es passa a la secció del centre, que consisteix a ballar i fer els exercicis al centre de la sala. Aquesta sempre s’inicia amb el Port de bras, en el qual s’utilitza un moviment de braços controlat, coordinat amb la resta de les parts del cos.

A continuació, es fan dos o tres exercicis de pirouettes, mostrant el treball de girs i equilibri, i finalment els allegros, que estan focalitzats en saltar, respectant sempre la normativa i la tècnica del ballet clàssic. Per acabar amb els exercicis del centre es fa el Free Enchaînement, que fa referència a un apartat lliure en el qual, l’examinadora dicta una sèrie de passos anomenant-los pel seu nom. 

Puntes

Seguidament, les alumnes es canvien les sabatilles de mitja punta i es posen les puntes. Aquesta part consisteix a fer una sèrie d’exercicis a la barra i al centre utilitzant les puntes de ballet clàssic. Entre ells destaquen els Relevés, els Echappés relevés & emboîtés, les Pirouettes, etc. 

Finalment, les alumnes ballen individualment una variació, que és una petita coreografia, una peça de dansa més llarga que les anteriors, en la qual s’inclouen molts dels passos treballats en el nivell corresponent. 

Aquesta disciplina està impartida per:

Gloria

RAD Registered Teacher, al Klass de Granollers

RAD Registered Teacher. Professora de preparació exàmens oficials de la Royal Academy of Dance a Granollers.  

Et prepares per a un examen de la Royal?

Prova una classe gratuïta amb nosaltres

Vine a fer una classe gratuita a l’Estudi de Dansa Klass de Granollers sense cap compromís.

cookies

Usem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues usant aquest lloc, assumirem que estàs d’acord amb això. Veure Termes i Condicions